Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'atomuaga i tama'i masini fao fao

Pe a faatusatusa i meafaigaluega faapena,tama'i masini fai fao faoma meafaigaluega i nisi itu e sili atu ona lelei.Muamua lava, ona o lona laʻititi laʻititi, o lea o le a sili atu ona fetuutuunai ma faigofie i le faʻaaogaina;Lona lua, i le faagasologa o le faʻagaioiga, o lenei masini fao fao otometi faʻatinoina e sili atu ona mautu ma faʻatuatuaina, faʻaitiitia le pisa, ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o le eletise.

Ae sili ona taua,tama'i masini fao faoma na o meafaigaluega e manaʻomia e nofoia ai se vaega itiiti e mafai ona tuʻuina i galuega gaosiga.I le faagasologa o galuega, o meafaigaluega e masani lava i le lautele o le 3-8 mm, o le umi o le 10 cm pe sili atu o ituaiga uma o otaota uamea ulu pa, uaea uamea, uaea uʻamea, ulu tootoo uelo, ma isi e pei o mea mata mo le gaosiga. .

Mo tagata faʻaoga, o lenei laʻititi otometimasini fai faoma meafaigaluega e matua faigofie i le faʻaaogaina, lea e mafua ona o lona maualuga maualuga o masini.Ae ui i lea, i le faʻatauina o meafaigaluega, e manaʻomia foʻi ona tatou gauai faʻapitoa i nisi o mataupu.Muamua lava, e tatau ona tatou gauai faapitoa atu i le tulaga lelei o meafaigaluega, aua o lona tulaga lelei e i ai se aafiaga tele i le faamaopoopoina o vaega.

Lona lua, e tatau foi ona tatou mafaufau i le lelei o mea faʻaoga.O nisi uo o le a manatu e le taua mea faʻaoga, ae o le lelei o mea faʻaoga o le a iai foi se aafiaga taua tele i le olaga tautua o lenei masini fao fao otometi.I se tulaga lautele, o mea e sili ona lelei e mafai ona faʻaitiitia ai tau o le tausiga ma faʻaitiitia le fua o le toilalo.

O le vaega lona tolu o se faʻafitauli foi lea e sili atu ona popole i ai tagata uma, o lona uiga, o le tau o mea faigaluega masini fao fao otometi.E masani lava, o le tau o meafaigaluega e fesoʻotaʻi vavalalata ma le lelei o le alu.O oloa sili atu ona lelei o le a fai si taugata.

O le mataupu mulimuli e mana'omia le fa'alogoina o le au'aunaga ina ua uma ona fa'atau.O le filifilia o se masini fao fao fao e sili ona lelei e mafai ona maua ai le puipuiga mo la tatou gaosiga ma e mafai ona fesoasoani ia i tatou e foia nisi o faafitauli e feagai ma le tulaga mulimuli.


Taimi meli: Aukuso-25-2023