Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Masini fao fao fao otometi

O le mataupu faavae oMasini fao fao fao otometi

1. Uu le pepa u'amea i se laina sa'o, ona pipii lea o fao vili i se pipii.Pe a uelo, filifili muamua le sulu uelo talafeagai e tusa ai ma le mafiafia o le ipu uamea, ona uelo lea o fao vili e fetaui ma manaoga o le mamanu.
I se tulaga lautele, matou te fautuaina le ueloina ma se sulu o le argon arc.Ona tu'u lea o le u'amea i totonu o se ogaumu fa'avevela e fa'avela ai ina ia liusuavai ma pipii i le pepa u'amea ina ia mafai ai ona maua le uelo mana'omia.
2. Fa'amau le ipu i luga o le laulau faigaluega ma se mea fa'apipi'i, ma fa'apipi'i le u'amea po'o isi mea faigaluega i se fa'amau.Pe a faʻapipiʻi, e tatau ona gauai atu i le faʻatulagaina o le mea faigaluega e pei ona manaʻomia ina ia tutusa pe faʻatasi i luga o le faʻafesoʻotaʻi o le mea faʻapipiʻi, ma e iai se va i le va o le mea faigaluega ma le laulau faʻamau o le laulau.
3. Filifili le sulu uelo fetaui mo le uelo e tusa ai ma le eseese o le lautele o fao vili.Muamua tuʻu le ulu uelo i luga o le mea faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi, ona ki lea o le ki o le moli uelo ma le ki o le pamu ea, ma amata ai ona galue le moli uelo.Pe a uelo, e tatau i welders ona gauai atu i le faatumauina o se tulaga mautu uelo.Pumu le kesi i totonu o le moli uelo i le faʻauʻu o le sulu uʻamea e tusa ai ma se fua faʻatatau o le tafe, ona faʻasino atu lea o le pusi i le vaega e faʻapipiʻi i luga o le mea faigaluega mo le uʻamea.
4. Fa'aaoga le mamafa talafeagai e fa'amau ai le fao fao i luga o le fao fao.Ona fetuutuuna'i lea o le kiki o le fao e fa'atupu ai fao vili fa'atupu fa'alavelave tutusa, ina ia fa'amae'aina le fa'agasologa o fao fao fao i luga o le laina e tasi.E tatau ona maitauina e tatau ona tausia lelei le lelei o le uelo i le faagasologa o le uelo.


Taimi meli: Mati-08-2023