Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O se masini fa'auluuluga o se meafaigaluega taua mo le fale gaosi oloa

O se masini fa'aulutala o se meafaigaluega taua mo le fale gaosi oloa, aemaise lava i le gaosiga o mea faʻapipiʻi e pei o sikulima, faʻamau, ma fao.O lenei masini e faʻaaogaina e fatu ai foliga faʻapitoa i le pito i luga o nei faʻamau, lea e mafai ai ona faigofie ona faʻaosoina i meafaitino ma maua ai se taofiga malupuipuia.

O le faagasologa o le fatuina o ulu o mea faʻapipiʻi ma se masini ulutala e aofia ai le faʻaogaina o paʻu ma tuʻi e faʻapipiʻi ai le uʻamea i le mea e manaʻomia.E faia lenei mea e ala i se faasologa o gaioiga vave ma saʻo e faʻamautinoa ai le gaosiga faifaipea o faʻamau maualuga.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaaogaina o se masini ulutala o lona gafatia e faʻateleina le gaosiga lelei.E ala i le faʻaogaina o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o ulu o faʻamau, e mafai e lenei masini ona gaosia se numera tele o vaega i se taimi puupuu, faʻaitiitia le manaʻomia mo galuega lima ma faʻavaveina le faagasologa atoa o gaosiga.

I le faʻaopoopoga i le faʻaleleia atili o le lelei, o masini faʻauluuluga e saofagā foi i le tulaga maualuga o mea faʻapipiʻi o loʻo gaosia.O le sa'o ma le toe fa'afo'isia o gaioiga a le masini e maua ai le tutusa, fa'auluulu tutusa i luga o fa'amau ta'itasi, lea e taua tele mo le fa'amautinoaina o lo latou fa'atinoina lelei ma le fa'atinoga i fa'aoga eseese.

E le gata i lea, o masini fa'auluulu ua mamanuina ina ia fegalegaleai ma fetuutuunai i ituaiga eseese ma lapopoa o faʻamau.O lenei fetuunaiga e mafai ai e le au gaosi oloa ona gaosia le tele o oloa e aunoa ma le manaʻomia o le tele o masini faʻapitoa, faʻasaoina taimi ma punaoa i le gaosiga o gaosiga.

I le aotelega, o masini fa'auluuluga e iai sona sao taua i le gaosiga o mea fa'amau, tu'uina atu lelei ma faifai pea le gaosiga o oloa maualuga.O lo latou gafatia e faʻateleina le gaosiga lelei, faʻamautinoa le tulaga tutusa, ma faʻaogaina ituaiga faʻapipiʻi eseese e avea ai i latou ma meafaigaluega taua mo soʻo se gaioiga gaosiga e manaʻomia le gaosiga faʻamau.


Taimi meli: Ian-31-2024