Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le alamanuia meafaigaluega o se vaega taua o le tamaoaiga o le lalolagi

O le alamanuia meafaigaluega o se vaega taua o le tamaoaiga o le lalolagi, e aofia ai le tele o oloa e aofia ai meafaigaluega, masini, mea fau fale, ma isi mea. O lenei alamanuia e iai sona sao taua i le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o isi pisinisi eseese e pei o le fausiaina, gaosiga, ma atinaʻe tetele.

O se tasi o mea taua e faʻauluina ai le alamanuia meafaigaluega o le faʻafouina. O le alualu i luma i tekinolosi ua mafua ai le atinaʻeina o mea e sili atu ona lelei ma faʻaogaina meafaigaluega. Mai mea faigaluega eletise i mea faufale, o loʻo galulue pea le au gaosi oloa i le alamanuia o masini i luga o mamanu fou ma foliga e faʻafetaui ai manaoga faʻaleleia o tagata faʻatau ma pisinisi.

O lo'o feso'ota'i fo'i le fa'alapotopotoga o masini ma le vaega faufale. O le mana'oga mo mea fa'apitoa e fa'aaafia sa'o i galuega faufale e pei o fale nofomau ma fale fa'apisinisi, atina'e tetele, ma galuega fa'afouina. O le iʻuga, o le faʻatinoga o le gaosiga o meafaigaluega e fesoʻotaʻi vavalalata ma le soifua maloloina lautele o le fale faufale.

E le gata i lea, o le alamanuia meafaigaluega o se sao taua i le fausiaina o galuega ma le tuputupu aʻe o le tamaoaiga. O lenei vaega e maua ai avanoa faigaluega mo le tele o tagata faigaluega eseese, mai inisinia ma tagata mamanu i tagata faigaluega laina gaosiga ma tagata faʻatau oloa. E le gata i lea, o loʻo lagolagoina foi e le alamanuia meafaigaluega se fesoʻotaʻiga a tagata faʻatau oloa ma tufatufa, faʻateleina le faʻamalosia o le tamaoaiga.

O le alamanuia meafaigaluega a le lalolagi e matua'i fa'atauva, ma le tele o tagata ta'aalo o lo'o tauva mo sea maketi. O lenei tauvaga e faʻamalosia ai kamupani e faʻaleleia pea a latou oloa ma auaunaga, e oʻo atu ai i le sili atu le lelei ma le taua mo tagata faʻatau. I le taimi lava e tasi, e tatau foi i kamupani i totonu o mea tau meafaigaluega ona faʻatautaia luitau e pei o le fesuisuiai o tau o meafaitino, suiga faʻatonutonu, ma le faʻaleleia o manaʻoga o tagata.

I le faaiuga, o le alamanuia meafaigaluega o se vaega malosi ma taua o le tamaoaiga o le lalolagi. O lona a'afiaga e fa'alautele atu i tua atu o le tu'uina atu o mea faigaluega ma meafaitino, ona o lo'o faia se sao taua i le fa'aosoina o le tuputupu a'e, fa'afouga, ma avanoa faigaluega. A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o le lalolagi, e mautinoa lava o le a tumau pea le fa'aogaina o meafaigaluega fa'apitoa i le fa'atulagaina o le lumana'i o pisinisi ma vaega eseese.


Taimi meli: Feb-28-2024