Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'aolaola Tumau e Lagolagoina le Toe Fa'aleleia o le Tamaoaiga o le Lalolagi

I tausaga talu ai nei, o le alamanuia meafaigaluega ua avea ma vaega taua o le tamaoaiga o le lalolagi, saʻo aʻafia vaega eseese e pei o le fausiaina, gaosiga, ma felauaiga. O faʻamaumauga talu ai nei o loʻo faʻaalia ai e ui lava i aʻafiaga o mea e pei o le faʻamaʻi COVID-19, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia e le alamanuia meafaigaluega le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe, ma faʻaolaina ai le malosi fou i le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi.

E tusa ai ma le Lipoti Faʻaletausaga a le Global Hardware Industry mo le 2023, o le aofaʻi o le tau o le gaosiga o meafaigaluega ua toe oʻo atu i se maualuga fou. O lenei faʻatupulaia o le faʻatupulaia e mafua ona o le toe faʻaleleia o pisinisi faufale, faʻateleina tupe faʻafaigaluega, ma le toe faʻaauauina o fefaʻatauaiga i le lalolagi. Aemaise lava i itulagi o Asia-Pasefika ma Latina Amerika, o le alamanuia meafaigaluega ua matua lelei lava le faatinoga, ua avea ma aveta'avale tele o le tamaoaiga i le lotoifale.

I le taimi nei, o faʻafouga ma faʻatekinolosi alualu i luma i le alamanuia meafaigaluega ua maua ai le malosi malosi mo lona atinaʻe tumau. Ua tula'i mai le numera, fa'aautomatika, ma le fa'atumauina e avea ma faiga fa'apitoa a le alamanuia. O le tele ma le tele o kamupani o loʻo taulaʻi atu i vaega lanumeamata ma le puipuiga o le siosiomaga, faʻalauiloaina oloa fou e fetaui ma tulaga faʻalesiosiomaga e faʻafetaui ai manaʻoga o le faʻaauau pea o le lalolagi. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o tekinolosi gaosiga atamai ua matua faʻaleleia atili ai le gaosiga lelei ma le lelei o oloa, faʻatagaina pisinisi e puʻeina se maketi lautele.

Fa'asaga i tua o suiga faifaipea fefa'ataua'iga si'osi'omaga, o lo'o feagai fo'i le alamanuia o meafaigaluega ma nisi o lu'itau. O fesuiaiga o tau o mea mata'utia, fa'ato'a fa'atauga, ma le le mautonu o le tamaoaiga o le lalolagi e ono a'afia ai le atina'eina o pisinisi. O le mea lea, e manaʻomia e kamupani i totonu o le alamanuia ona faʻamalosia le galulue faʻatasi, faʻaleleia le fetuutuunai ma le mautu o le sapalai sapalai, ma faʻatalanoa le le mautonu o le siosiomaga i fafo.

I se aotelega, o se tasi o poutu taua o le tamaoaiga o le lalolagi, o loʻo faʻaauau pea ona tupu ma faʻalauteleina le faʻalapotopotoga o meafaigaluega, e maua ai le lagolago taua mo le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi. I le lumanaʻi, e manaʻomia e kamupani i totonu o le alamanuia ona faoa avanoa, faʻafeiloaʻi luʻitau, faʻaauau pea ona faʻaleleia lo latou faʻatauvaʻa, ma faʻauluina le alamanuia meafaigaluega i se itu sili atu le manuia ma le gafataulimaina.


Taimi meli: Mati-06-2024