Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Lapataiga pe a fa'aogaina se masini e ta'avale filo

1Pe a faʻapipiʻi le uila uaea o lapopoamasini ta'avale filo, e tatau ona solo le a'a o le uaea. Pe a faʻapipiʻi ma faʻapalapala le uaea, aveese muamua le nofoa o le lagolago a le uili, faʻapipiʻi le uaea i luga o le uili, ma fetuunai le uaea i le tulaga axial manaʻomia ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi. E tatau ona fetuutuuna'i mata pito o ili uaea e lua i le vaalele faalava i le mamao e mafai ai. O paʻu o le uila uaea ma le poloka lagolago e tuʻufaʻatasia ma fufulu e puipuia ai le gaioiga axial o le uila uaea.

 2O loʻo faʻapipiʻi poloka lagolago i luga o le nofoa lagolago, ma o le pito i luga o le uaea tele e faʻapipiʻiina i le carbide. Tatala fa'amau fa'amau o le poloka lagolago, fa'aopoopo pe to'ese sima i le pito i lalo o le poloka lagolago e fa'afetaui ai le maualuga o le poloka lagolago, ona fa'amau lea o fa'amau. O le maualuga o le poloka lagolago e iai se sao taua i le faʻagasologa o le taʻavale.

 3, o le lautele o le poloka lagolago e tatau ona noatia i le taʻavale uili o le a le fetaui ma le poloka lagolago. Mo mea faigaluega o loʻo i lalo ifo o le M10, o le lautele e tatau ona latalata ile lautele faʻatagaina. Mo mea faigaluega o loʻo i luga aʻe o le M10, o le telemasini ta'avale filofa'atagaina le lautele o le pito i luga o le poloka lagolago ia tele, ae e le tatau ona sili atu i le 18mm.

 Telemasini ta'avale filoe masani ona faʻaaogaina mo le faʻafefeina o faʻamau uamea i galuega faufale, ma o le meafaigaluega autu mo le iloa o fesoʻotaʻiga pa uamea. E faʻaaogaina mo galuega fesoʻotaʻiga pa uamea e faʻamautinoa ai le lelei o le fesoʻotaʻiga. O lana galuega o le oomiina o le ulu o le faumea filo uamea i luga o le mafiafia, ma faʻapupulaina ai le lautele o le ulu o le pa uamea ma faʻateleina le malosi. O le masini e faigofie ona faʻaogaina, vave ma faʻatasi ai ma le maualuga o le gaosiga. E masani ona faʻaaogaina i galuega tetele e pei o le fausiaina, auala ma alalaupapa, nofoaafi televave, lalo o le eleele, alavai ma manaʻomia le eletise. Uaea tele ta'avale masini e iai: leai se fa'aleaga, leai se mumū matala, e mafai ona fa'agasolo i so'o se taimi, i so'o se mea, fa'apu'upu'u le vaitaimi o galuega, fa'anatinati.


Taimi meli: Sep-13-2023