Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Su'esu'ega Maketi ma Va'aiga i le Lumana'i mo le 2024

Folasaga

Fao, o se tasi o meafaigaluega sili ona taua i le fausiaina ma fale gaosi oloa, o loʻo i ai se maketi faʻaoga lautele i le lalolagi atoa. Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le atinaʻeina o nei alamanuia, o le maketi o manaʻoga mo fao o loʻo suia ma faʻatupulaia. O lenei tusiga o le a au'ili'ili ai faiga fou i le pisinisi fao i le 2024 mai vaega e fa: tulaga o maketi, atina'e faatekinolosi, luitau tau alamanuia, ma fa'amoemoega i le lumana'i.

Tulaga Maketi

I tausaga talu ai nei, o le maketi fao i le lalolagi na faʻaalia ai se tulaga tuputupu aʻe tumau. E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai o suʻesuʻega maketi, o le aofaʻi o maketi fao i le lalolagi na sili atu i le $ 10 piliona i le 2023 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 13 piliona i le 2028, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga e tusa ma le 5%. O lenei fa'atuputeleina o lo'o fa'atupuina e ala i le toe fa'aleleia o pisinisi faufale o le lalolagi ma fa'ateleina tupe fa'afaigaluega.

I tulaga o maketi faʻaitulagi, o le itulagi o Asia ma le Pasefika o loʻo tumau pea le tele o maketi fao i le lalolagi atoa, aemaise lava ona o le televave o le faʻaogaina o le taulaga i totonu o le tamaoaiga e pei o Saina ma Initia. I le taimi nei, o maketi a Amerika i Matu ma Europa o loʻo faʻaalia foi le tuputupu ae mautu, e mafua ona o le toe faʻafouina o fale tuai ma le toe faʻaleleia o le maketi nofomau.

Atinae faatekonolosi

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o tekinolosi, o le gaosiga o gaosiga ma mea e faʻaogaina mo fao o loʻo faʻafouina foi. I le taimi nei, o le gaosiga o le siosiomaga ma lelei le gaosiga ua avea ma taʻiala autu mo le atinaʻeina o pisinisi fao. O mea fou e pei o fao u'amea ma fao u'amea maualuga-maualuga o lo'o faasolosolo malie lava ona sui fao fao kaponi masani, e ofoina atu ai le maualuga o le fa'asao ma le malosi.

E le gata i lea, o le faʻaofiina o laina faʻaogaina otometi ua faʻaleleia atili ai le gaosiga lelei ma le lelei o fao. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le laser tipi ma le faʻamaonia saʻo tekinolosi ua sili atu ona saʻo ma lelei le gaosiga o fao. E le gata i lea, o le fausiaina o faleteuoloa atamai ma faiga faʻapipiʻi ua faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o fao, faʻaititia le tau o suʻesuʻega ma felauaiga.

Lu'itau Alamanuia

E ui lava i le manuia o maketi, o le pisinisi fao e feagai foi ma le tele o luitau. Muamua, o le fesuiaiga o tau o meafaitino e iai se aafiaga taua i le gaosiga o tau o fao, aemaise lava le le mautu o tau uʻamea, lea e faʻatupu ai le mamafa o tau i pisinisi. Lona lua, o le fa'atuputeleina o faiga fa'avae tau si'osi'omaga e mana'omia ai kamupani e fa'aitiitia le fa'aleagaina i le taimi o gaosiga, e mana'omia ai le tele o suiga fa'atekonolosi ma fa'aleleia meafaigaluega. E le gata i lea, o le malosi o le tauvaga maketi o loʻo avea ma luʻitau mo kamupani e faʻamautu le faʻatauvaʻa i tau tau.

Vaaiga i le Lumanai

I le va'ava'ai atu i luma, o le a fa'aauau pea ona manuia le pisinisi fao mai le atina'eina o le tamaoaiga o le lalolagi ma le una'iga mo le fausiaina o aseta. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le siosiomaga ma le alualu i luma faatekinolosi, o le gaosiga lanu meamata ma le gaosiga atamai o le a avea ma taʻiala autu mo le atinaʻeina o alamanuia. Kamupani e manaʻomia le faʻaauau pea ona faʻafouina ma faʻaleleia le lelei o oloa ma gaosiga lelei e tali atu ai i suiga o maketi ma luitau.

I tulaga o le faʻalauteleina o maketi, o le televave o le atinaʻeina o maketi faʻalauiloa o le a maua ai le tele o avanoa mo kamupani fao. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le taulaga i Aferika ma Latina Amerika o le a faʻatupuina ai le tele o manaoga faufale, ma o le "Belt and Road" initiative e ofoina atu avanoa fou mo kamupani fao Saina e ulufale atu ai i maketi faavaomalo.

Fa'ai'uga

I le aotelega, o le pisinisi fao o le a faʻaauauina pea le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe i le 2024, faʻatasi ai ma le faʻafouina o tekonolosi ma le faʻalauteleina o maketi o le ki lea i le atinaʻeina o pisinisi. I le feagai ai ma luitau, e manaʻomia e kamupani ona tali malosi, faʻaleleia le faʻatauvaʻa e ala i le faʻaleleia o tekonolosi ma le faʻaleleia atili o le pulega, ma faʻamautinoa ai se tulaga lelei i le tauvaga malosi o maketi.


Taimi meli: Iul-26-2024