Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'ava-o-malo o tauvaga i totonu o le atunu'u

O le fa'alotoifaleina o tauvaga fa'ava-o-malo o le a tulaga ese i le alualu i luma o pisinisi a Saina i tausaga a sau

Muamua, o le tulaga o Saina o le autu o le gaosiga o meafaigaluega i le lalolagi atoa o le a faʻamalosia atili.

Faatasi ai ma le faatelevaveina o le faagasologa o le tuufaatasia o Saina i le siosiomaga o le tamaoaiga o le lalolagi ma le saoasaoa o le tulai mai o le malosiaga moni o le tamaoaiga, ua avea Saina ma itulagi sili ona malosi o le tamaoaiga i le lalolagi. O meafaigaluega tau tamaoaiga a Saina e fai si atoatoa, o le alualu i luma o alamanuia e fai si matua ma tau gaosiga e maualalo, faatasi ai ma le taunuuga o le faʻatusatusaga lelei o le totonugalemu o le gaosiga o meafaigaluega a le lalolagi, meafaigaluega gaosiga alamanuia agai i fafo-faʻasinomaga uiga alualu i luma faailoga luga.

O le faʻaleleia o le tulaga autu o loʻo faʻaalia muamua i le auina atu i fafo o oloa gaosi oloa i tausaga talu ai nei i itu uma e faʻaleleia ai: o le faʻateleina o oloa gaosi oloa faʻatau atu e maualuga atu nai lo le faʻatupulaia o le gaosiga, sili atu nai lo le faʻatauga o maketi i totonu o le atunuʻu; o meafaigaluega autu ma oloa eletise i itu uma o le fuga, e le gata i le eletise Xing meafaigaluega, meafaigaluega lima, faufale oloa oloa, o nei oloa masani auina atu i fafo o oloa tetele faateleina i se umi, ma le taimi e tasi le vaega o le auina atu i fafo o semi-tele umukuka meafaigaluega ma O le fa'atupula'ia o oloa i fafo o oloa tumama i le 2004 sa matua'i papa'u. O le maketi tele ma le tulaga autu o le kalave o le a atili tosina mai ai meafaigaluega faʻalapotopotoga faʻavaomalo e gaosia le autu o le fesiitaiga i Saina.

Lona lua, o auala faʻatau o le a oʻo i suiga loloto, ma o le tauvaga i le va o auala o le a sili atu ona faigata i lea aso ma lea aso.

Ona o le tele o oloa a le kapeneta i totonu o le atunuu, o le maualuga o le mamafa o le mamafa, o auala tau maketi i se tasi o itu taua o le tauvaga, o vaega i le auala o le puʻeina i lea aso ma lea aso agai i le vevesi. I le tasi itu, o le umukuka meafaigaluega gaosi e faʻaleleia le latina i luga o le faleoloa faʻatau, ma taumafai e leiloa faʻatauga fesoʻotaʻiga, faʻapolopolo tau faʻatau, ina ia mafai ai e le auala faʻatau atu i le itu o le alualu i luma faʻapolofesa, le faʻatauga tulaga masani a le kamupani agai i le itu o le. o maketi eseese e mafai ona fetaui i le taimi e tasi. I le isi itu, o le taʻitaʻiga o le atinaʻeina o pisinisi faʻatau ua taʻitaʻia ai le siʻitia o le tulaga o le tele o mea faigaluega fale, lea ua faʻamalosia ai lo latou taofiga i luga o le alamanuia ma ua auai ma taʻitaʻia ai le tauvaga tau lea sa pulea muamua e le au gaosi oloa. E fa'alagolago le aufaioloa tetele i le tele ma le lautele o le maketi, aoina ma le fa'atauina o fua ma tau lelei, i le tau o oloa, tu'uina atu o totogi ma isi vaega o le poto masani a le kamupani gaosiga o le a fa'amalosia i lea aso ma lea aso.

I le taimi lava e tasi, o manaoga o le maketi faava o malo mo oloa gaosi oloa a Saina o le a suia foi vaega i luga o le laulau, ma o le ai ai manaoga maualuga atu mo le tulaga lelei o oloa Saina, afifiina ma le faaooina atu taimi tuaoi, e oo lava i le faalauteleina o vaega i luga o le laulau i le faagasologa o le gaosiga. ma le atina'eina o oloa, tu'ufa'atasia o oloa i le tausiga o le si'osi'omaga, malosi ma meafaitino, ma le si'osi'omaga fa'ale-agafesoota'i ma tu ma aga a tagata.

Lona tolu, o le tu'ufa'atasia o kamupani i totonu ma fafo o le a fa'atelevaveina.

Kamupani meafaigaluega i totonu o le atunuu ina ia mafai ona tuputupu aʻe lo latou lava mana moni, vave e faalautele ai le maketi faava o malo, o le a faatelevaveina e ala i le tele o auala ma kamupani mai fafo o le tuufaatasia e tuputupu ae le aofaiga o oloa bit, tuputupu ae o le tauvaga. I le faʻalauteleina faʻasolosolo o le Iunaite Setete, o le Sasaʻe ma isi maketi faʻaagafesootai masani i le taimi lava e tasi, i le itu i saute o Asia i Sasaʻe, Sasaʻe Tutotonu, Rusia, Europa, Aferika, ma isi o le a fuga mai foi i itu uma.

I se tulaga lautele, o le a faʻaumiina pea e le aufaipisinisi a Saina le tulaga o le faʻapipiʻiina o fausaga, ae o le tulaga faʻapitoa lava e tasi o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia nisi o mea susulu. O le tulaga o pou e lua o le kamupani meafaigaluega o le a faʻateleina, o nisi le toʻa e tatau ona avea ma tauvaga maketi a le kamupani faʻafefiloi e ala i auala eseese mai le tauvaga maketi, ma o le a faasolosolo malie mai le tele o meafaigaluega.


Taimi meli: Apr-28-2023