Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fau Sima vs. Fau Siu: Filifilia o le Meafaigaluega Sa'o mo le Galuega

E ui e iloa e tagata tomai faʻapipiʻi uʻamea le eseesega i le va o fao sima ma fana faʻailoga, mo DIYers poʻo i latou e fou i le fausiaina, o le filifilia o le meafaigaluega saʻo e mafai ona fenumiai. O le malamalama ia latou eseesega autu e taua tele mo le taulimaina lelei o lau poloketi.

Fa'apitoa mo le Malosi: Fao Sima

O fao sima o fale malosi ia e fa'atutu fa'apitoa fao fao i luga o mea malo e pei o sima, piliki, ma masonry. O nei solofanua galue e masani lava i le fausiaina, e faʻaaogaina mo galuega e pei o le faʻapipiʻiina o fafie i papa sima, faʻapipiʻi o puipui mamago i luga o puipui sima, ma faʻamautinoa le faʻapipiʻiina o le sima.

Pulea Fetuuna'i: Fa'ailoga Fanau

O fana fa'atosina, i le isi itu, o le tele o galuega fa'atino. E mafai ona latou taulimaina faʻamau ma nati, faʻapena lelei mo le tele o galuega faʻatino i le fafie, uʻamea, ma le faʻapotopotoga lautele. I le fausiaina, e masani ona faʻaogaina fana faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o kapoti i puipui, faʻamautu galuega tipi, ma faʻapipiʻi meafaigaluega.

Eseesega Autu: Galuega Fa'amatala le Meafaigaluega

O le eseesega tele i le va o fao sima ma fao sikulima e faʻapipiʻi i lalo i latou faʻatinoga ma faʻamoemoe e faʻaaogaina:

Ituaiga Fa'amau: O fao sima e fau mo fao fa'apitoa ua fa'atulagaina e tu'i i luga o mea malo. O fana fao, i le isi itu, e ofoina atu le tele o fetuutuunaiga e ala i le aveina o sikulima ma nati mo mea eseese.

Fa'aoga: E sili atu fao sima i le fa'amau sa'o o fafie i le sima. O fana fa'atosina, fa'atasi ai ma o latou agava'a lautele, e fetaui mo le tele o galuega fa'atino i tua atu o sima.

Avetaavale Mechanism: O fao sima e masani ona faʻaogaina se pneumatic poʻo le hydraulic masini e faʻaolaina ai le malosi maualuga e manaʻomia e tuʻu ai fao i mea malo. O fana fa'ailoga, fa'atusatusa, fa'alagolago i se afi ta'amilo e fa'aoso ai fa'avili ma nati.

E ala i le malamalama i nei eseesega autu, o le ae saunia lelei e filifili le meafaigaluega sa'o mo lau isi poloketi, pe o le faʻaogaina o se sima poʻo le galue i mea eseese.


Taimi meli: Iul-31-2024