Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fao Sima vs. Samala vili: O fea e Filifilia

A o'o i le sima, e masani ona mafaufau tagata i ni meafaigaluega taua se lua: fao sima ma vili samala. O meafaigaluega uma e lua e iai faʻaoga faʻapitoa ma sili atu i faʻaoga eseese. O le malamalama i malosiaga ma tapula'a o meafaigaluega taitasi e taua tele i le faia o se faaiuga malamalama po'o fea meafaigaluega e sa'o mo lau poloketi.

Faila Sima: Fa'atau Sa'o

O le fao sima o se mea fa'aauivi po'o se mea fa'aeletise ua fuafuaina e tu'i fao i totonu o sima, masonry, ma isi mea malo. E fa'agaoioia e ala i le fa'aogaina o le ea fa'amalosi po'o se afi eletise e fa'amalosi ai fao i totonu o mea. O fao sima e sili ona aoga mo galuega e manaʻomia ai le tele o fao e tuʻi i totonu, e pei o le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi, ma le faʻapipiʻiina o siding.

Tulaga lelei oFao Sima:

Saosaoa ma Lelei: O fao sima e mafai ona tuli fao vave nai lo le faʻaaogaina o se samala, aemaise lava pe a feagai ma se numera tele o faʻamau.

Faʻaitiitia le vaivai: O le pneumatic poʻo le eletise eletise o se fao sima e faʻaumatia ai le manaʻoga mo le samala lima, faʻaitiitia le vaivai o lima ma lima.

Tu'u faifaipea: O fao sima e fa'amautinoa le loloto o le tu'iina o fao, fa'amautinoa le fa'amau lelei ma puipuia le fa'aleagaina o mea.

Le lelei o fao sima:

Fa'atapula'a Fa'atauva'a: O fao sima e fa'atatau mo le fa'atutuina o fao ma atonu e le fetaui mo isi galuega e pei o le viliina.

Tupe Teufaafaigaluega Muamua: O fao sima e mafai ona sili atu le taugata nai lo samala faʻataʻitaʻiga, aemaise lava faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa.

Tulaga Pio: O fao sima pneumatic e mafai ona pisapisao ma e mana'omia le puipuiga o le fa'alogo pe a fa'aogaina.

Samala vili: viliina ma fa'amau i mea malo

O le samala vili ose meafaigaluega malosi tele e tu'ufa'atasia le fa'atinoga o se vili ma se samala masini. E mafai ona vili lelei pu i mea malo e pei o sima, piliki, ma ma'a a'o ta'iina fao ma fao. O se vili samala e masani lava o se meafaigaluega e filifilia mo galuega e aofia ai le viliina ma le faʻamau.

Tulaga lelei o Hammer Drills:

Fetuuna'i: E mafai e le vili samala ona fa'ataunu'uina galuega uma e viliina ma fa'amau, ma avea ai ma mea faigaluega e sili atu ona lelei nai lo se fao sima.

Fa'atauga: E masani ona sili atu le taugofie o fa'ata'ita'iga samala nai lo fao sima, ae maise fa'ata'ita'iga fa'aulufale.

Fua Fa'atasi: E masani ona sili atu le la'au ma mama nai lo fao sima, e fa'afaigofie ai ona fe'avea'i i nofoaga pupuni.

Leaga o fa'ata'ita'iga samala:

Fa'agesegese le saosaoa fao: Samala fa'ata'ita'iga e le lelei tele e pei o fana fao sima pe a fa'ateleina le tele o fao.

Fa'atupula'ia le vaivai o lima: O le samala o le samala vili e mafai ona fa'ateleina le vaivai o lima pe a fa'atusatusa i le fa'aogaina o se fana fao sima.

Le lelei le tu'ia o fao: O se vili samala atonu e le maua ai le tulaga tutusa o le loloto faifai pea o le tu'i o fao ma le fana fao sima.

Filifilia o le meafaigaluega sa'o: Manatu

O le filifiliga i le va o se fana fao sima ma se vili samala e faalagolago i manaoga faapitoa o le poloketi. Afai o lau galuega autu o le tuliina o se numera tele o fao, o se fao fao sima o se filifiliga sili atu ona lelei ma ergonomic. Ae peita'i, afai e te mana'omia se mea faigaluega e mafai ona fa'atautaia uma galuega viliina ma fa'amau, o le samala vili e ofoina atu le fa'aoga sili atu i se tau taugofie.

O isi mea e tatau ona mafaufau i ai:

Malosi o meafaitino: O le maaa o mea o lo'o galueaina o le a a'afia ai le filifiliga o meafaigaluega. Mo mea faigata e pei o sima po'o piliki, atonu e mana'omia se vili samala.

Aofa'iga ole Poloketi: Ole tele ma le lautele ole galuega ole a a'afia ai foi le filifiliga. Mo galuega tetele e mana'omia ai le tele o fao, o se fana fao sima atonu e sili atu ona fa'asaoina taimi.

Mana'oga a le tagata lava ia: Mulimuli ane, o mea e fiafia i ai le tagata lava ia ma fa'amafanafanaga i meafaigaluega ta'itasi o le a a'afia ai le filifiliga.

Fa'ai'uga

O fao sima ma vili samala o ni meafaigaluega taua mo le galue i mea malo. O le malamalama i lo latou malosi, tapula'a, ma le talafeagai mo galuega fa'apitoa e taua tele i le faia o se filifiliga fa'apitoa ma fa'amautinoa e fa'amae'a lelei ma lelei galuega.


Taimi meli: Iul-08-2024